Denne oppskriften er egentlig en oppskrift jeg fikk på skolekjøkken på barneskolen, men jeg har avansert den litt og funnet den perfekte sammensetning ;)
3 egg
100 g sukker
100 g hvetemel
2 ts vaniljesukker
1,5 ts bakepulver
-
eplebiter
grovhakka mandler
perlesukker
kaneldryss
175 grader i 20 min, skru ned til 125 og stek ytterlige 40 minutter (da får eplene godgjort seg skikkelig i kaken)
Fremgangsmåte
Pisk eggedosis av egg og sukker. Sikt mel, vaniljesukker og bakepulver i. Miks forsiktig sammen. Hell røren i en smurt form (denne kaken er enklest å få ut av en springform siden den ikke skal snus på hodet). Stek kaken. Server kaken lunken med vaniljeis eller krem.
3 egg
100 g sukker
100 g hvetemel
2 ts vaniljesukker
1,5 ts bakepulver
-
eplebiter
grovhakka mandler
perlesukker
kaneldryss
175 grader i 20 min, skru ned til 125 og stek ytterlige 40 minutter (da får eplene godgjort seg skikkelig i kaken)
Fremgangsmåte
Pisk eggedosis av egg og sukker. Sikt mel, vaniljesukker og bakepulver i. Miks forsiktig sammen. Hell røren i en smurt form (denne kaken er enklest å få ut av en springform siden den ikke skal snus på hodet). Stek kaken. Server kaken lunken med vaniljeis eller krem.
Kommentarer
Legg inn en kommentar
Tusen takk for at du legger igjen en kommentar til meg!
Hilsen
Anne Kjersti