Daimkake

Kake:
2 eggehviter
2 dl sukker

Krem:
2 eggeplommer
1 dl sukker
3 dl kremfløte
2 doble daim


Kake:
Stivpisk marengs av eggehviter og sukker, hell massen i en godt smurt bakepapirkledt form og stek bunnen ved 150 ºC i ca 1 1/2 time
Avkjøl denne på rist etter steking.

Krem:
Pisk stiv eggedosis av eggeplommer og sukker. Visp kremfløten stiv og vend kremfløten i eggedosisen. Hakk dajmsjokoladen grovt og ha den i, hold av noe til pynt. Legg kakebunnen tilbake i formen og hell over kremblandingen. Sett kaken til frysing i minimum 3 timer.Pynt med hakka daim og jordbær om ønskelig.

Ta kaken ut 1/2 time før servering.

Kommentarer

  1. Takk for oppdatering:) Meiner å ha prøvd den før men glømte da å skrive ned steiketida. Kjempe god:))) Siven

    SvarSlett
  2. Bare hyggelig Siven! Må lage denne snart jeg også. Smaker nam! :)

    SvarSlett
  3. Hvor stor form????

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar til meg!

Hilsen
Anne Kjersti