Kake:
2 eggehviter
2 dl sukker
Krem:
2 eggeplommer
1 dl sukker
3 dl kremfløte
2 doble daim
Kake:
Stivpisk marengs av eggehviter og sukker, hell massen i en godt smurt bakepapirkledt form og stek bunnen ved 150 ºC i ca 1 1/2 time
Avkjøl denne på rist etter steking.
Avkjøl denne på rist etter steking.
Krem:
Pisk stiv eggedosis av eggeplommer og sukker. Visp kremfløten stiv og vend kremfløten i eggedosisen. Hakk dajmsjokoladen grovt og ha den i, hold av noe til pynt. Legg kakebunnen tilbake i formen og hell over kremblandingen. Sett kaken til frysing i minimum 3 timer.Pynt med hakka daim og jordbær om ønskelig.
Ta kaken ut 1/2 time før servering.
Takk for oppdatering:) Meiner å ha prøvd den før men glømte da å skrive ned steiketida. Kjempe god:))) Siven
SvarSlettBare hyggelig Siven! Må lage denne snart jeg også. Smaker nam! :)
SvarSlettHvor stor form????
SvarSlett24 diameter :)
SvarSlett