Lag et sukkerbrød
Fyll:
150 g margarin
125 g melis
2 ts vaniljesukker
1 pakke ferdig vaniljekrem
Margarin, melis og vaniljesukker røres hvitt. Bland smørkrem med vaniljekrem. Ha som fyll i kaka.
Glasur:
2 dl fløte
2 ss sirup
125 g sukker
Kokes i ca 1 time til det blir karamell. Avkjøles til det er passe varmt. Tilsett da:
2 ts vaniljesukker
15 g tine smør.
Avkjøl til det tykner. Smøres på kaken og dryss skivede mandler på kaken.
Fyll:
150 g margarin
125 g melis
2 ts vaniljesukker
1 pakke ferdig vaniljekrem
Margarin, melis og vaniljesukker røres hvitt. Bland smørkrem med vaniljekrem. Ha som fyll i kaka.
Glasur:
2 dl fløte
2 ss sirup
125 g sukker
Kokes i ca 1 time til det blir karamell. Avkjøles til det er passe varmt. Tilsett da:
2 ts vaniljesukker
15 g tine smør.
Avkjøl til det tykner. Smøres på kaken og dryss skivede mandler på kaken.
Kommentarer
Legg inn en kommentar
Tusen takk for at du legger igjen en kommentar til meg!
Hilsen
Anne Kjersti