Epler
1 eple per pers
1 ts smør
sukker
kanel
Hul ut kjernen og skrell eplene. Sett eplene på en plate med bakepapir. Legg smør i hullet på eplet. Strø over kanel og sukker. Stekes i 15-20 minutter ved 200 grader.
Krem
3 eggeplommer
2-3 ss sukker
2 dl fløte
1 ss sukker
Lag eggedosis av eggeplommer og sukker. Pisk krem av fløte og sukker. Bland eggedosis med stivpisket krem og sett den til kjøling. Serveres til de varme eplene.
1 eple per pers
1 ts smør
sukker
kanel
Hul ut kjernen og skrell eplene. Sett eplene på en plate med bakepapir. Legg smør i hullet på eplet. Strø over kanel og sukker. Stekes i 15-20 minutter ved 200 grader.
Krem
3 eggeplommer
2-3 ss sukker
2 dl fløte
1 ss sukker
Lag eggedosis av eggeplommer og sukker. Pisk krem av fløte og sukker. Bland eggedosis med stivpisket krem og sett den til kjøling. Serveres til de varme eplene.
Kommentarer
Legg inn en kommentar
Tusen takk for at du legger igjen en kommentar til meg!
Hilsen
Anne Kjersti