4 ss smør
5 dl vann
50 g gjær
1,1 liter hvetemel (ikke ha i alt på en gang)
3 dl grov sammalt hvete
2 ts salt
20 min heving, bak ut, 20 min etterheving, stek i 20 min på 180 grader.
5 dl vann
50 g gjær
1,1 liter hvetemel (ikke ha i alt på en gang)
3 dl grov sammalt hvete
2 ts salt
20 min heving, bak ut, 20 min etterheving, stek i 20 min på 180 grader.
Prøvde disse, kjempegode! :D
SvarSlettArtig at du likte dem Kjersti! :-)
SvarSlettLagde denne i dag. Trengte bare 8.5 dl hvetemel. Hadde riktig mengde vann og smør så vet ikke helt hvorfor jeg trengte så mye mindre mel. Men de ble i hvertfall kjempe gode!
SvarSlettDet var bra de falt i smak! =)
SvarSlettHvor mange blir det ?
SvarSlett