Antall porsjoner:4
Ingredienser:
800 g kjøttdeig av svin
2 ss margarin eller olje til steking
10 egg
2 dl vann
1 ts salt
½ ts pepper
1 pakke ferdigkokte poteter
½ purre
2 tomater
Fremgangsmåte:
Stek kjøttdeig i en stekepanne med margarin/olje.
Pisk sammen egg, vann, salt og pepper.
Skjær poteter, tomater og purre i skiver.
Legg kjøttdeig, potetskiver og purre lagvis i en ildfast form. Hell over eggene. Legg tomatskivene på toppen.
Stekes i ovn på 220 grader i 20 minutter dekket til med aluminiumsfolie.
Server med en frisk salat og godt brød ved siden av.
Ingredienser:
800 g kjøttdeig av svin
2 ss margarin eller olje til steking
10 egg
2 dl vann
1 ts salt
½ ts pepper
1 pakke ferdigkokte poteter
½ purre
2 tomater
Fremgangsmåte:
Stek kjøttdeig i en stekepanne med margarin/olje.
Pisk sammen egg, vann, salt og pepper.
Skjær poteter, tomater og purre i skiver.
Legg kjøttdeig, potetskiver og purre lagvis i en ildfast form. Hell over eggene. Legg tomatskivene på toppen.
Stekes i ovn på 220 grader i 20 minutter dekket til med aluminiumsfolie.
Server med en frisk salat og godt brød ved siden av.
Kommentarer
Legg inn en kommentar
Tusen takk for at du legger igjen en kommentar til meg!
Hilsen
Anne Kjersti