12 egg
450 g sukker
450 g hvetemel
3 ts bakepulver
3 ts vaniljepulver
Bland eggedosis av egg og sukker til det blir ganske tjukt og småstivt. Sikt i det tørre. Bland sammen for hådn slik at du ikke slår ut luften av eggedosisen. Ha alt sammen i en godt smurt form (fett og semulegryn) og stek dette på 175 g i ca 30 minutter. Følg med!
NB: Halvér denne oppskriften til en vanlig kake (26 cm)
Takk, for oppskriften.
SvarSlettDen står i ovnen nå... og bursdagsbarnet står nå og godkjenner deigen.
Hehe.
Noen må jo slikke bollen. ;)
Men FY, for noe klin!
Benedicte fulgte med meg med store øyne, og syntes jeg klinte fælt.
Bare hyggelig! Det blir mindre klin etterhvert som du blir kjent med oppskriften og med fremgangsmåten ;-)
SvarSlettSuper duper oppskrift!! Helt knall!! :D Så enkelt og greit liksom, og i tillegg så er det første gangen jeg lager sukkerbrød:D
SvarSlett