Sikkert sukkerbrød (wilton sin største kakeform)

12 egg
450 g sukker
450 g hvetemel
3 ts bakepulver
3 ts vaniljepulver

Bland eggedosis av egg og sukker til det blir ganske tjukt og småstivt. Sikt i det tørre. Bland sammen for hådn slik at du ikke slår ut luften av eggedosisen. Ha alt sammen i en godt smurt form (fett og semulegryn) og stek dette på 175 g i ca 30 minutter. Følg med!
NB: Halvér denne oppskriften til en vanlig kake (26 cm)

Kommentarer

  1. Takk, for oppskriften.
    Den står i ovnen nå... og bursdagsbarnet står nå og godkjenner deigen.
    Hehe.
    Noen må jo slikke bollen. ;)

    Men FY, for noe klin!
    Benedicte fulgte med meg med store øyne, og syntes jeg klinte fælt.

    SvarSlett
  2. Bare hyggelig! Det blir mindre klin etterhvert som du blir kjent med oppskriften og med fremgangsmåten ;-)

    SvarSlett
  3. Super duper oppskrift!! Helt knall!! :D Så enkelt og greit liksom, og i tillegg så er det første gangen jeg lager sukkerbrød:D

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar til meg!

Hilsen
Anne Kjersti