Vidunderlige brownies

Ingredienser: image

200 g margarin

6 toppede ss kakao

4 store egg

500 g sukker

3 ts vaniljesukker

300 g hvetemel

Pynt: Melisdryss (siktes)

Fremgangsmåte:

Smelt margarin i en kjele. Tilsett kakao og rør til den har løst seg opp. Avkjøl blandingen til den er lunken.

Pisk eggene og sukkeret sammen med en stålvisp (du trenger ikke å piske eggedosis). Rør inn sjokoladesmøret. Bland så inn vaniljesukker og til slutt hvetemel. Deigen skal bli ganske tykk i konsistens.

Kle en langpanne (ca 20x30 cm) med bakepapis og fordel deigen jevnt utover i langpannen. Stek kaken midt i ovnen ved 170 grader i ca 35 min. Avkjøl kaken helt i formen før bakepapiret fjernes og den deles opp i passelige biter. Ha på melisdryss før servering.

Kommentarer

  1. Forsøkt denne nå - og den smaker bare helt utrolig godt !!

    Takk for oppskrift, herved lagret i favoritter !

    Klem :)

    SvarSlett
  2. Så gøy å høre Kathrine! :) Synes selv den var helt fortreffelig! :)

    SvarSlett
  3. hei jeg er 11 år å prøver å bake denne kaken den hvar lett å lage men litt problemer med bake papiret men går bra jeg er alene hjemme så håper dette går bra !♥

    SvarSlett
  4. Hei Maja! Du får bare dytte det nedi så godt det lar seg gjøre :-) Håper det har gått bra! Kose deg med kaken.

    SvarSlett
  5. Hei! Denne både ser og høres veldig god ut, så den skal testes i morgen! :D Lurte bare på om det går ann å lage den i en rund kakeform på ca. 24cm? Eller må jeg halvere kakerøren eller noe sånt? ;s

    SvarSlett
  6. Hei Viktoria! Beklager sent svar :-) Har vært på påskefjellet. Du kan lage denne i akkurat hvilken form du vil. Da får du også den tykkelsen du vil på kaken :-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar til meg!

Hilsen
Anne Kjersti