Ingredienser:
200 g margarin
6 toppede ss kakao
4 store egg
500 g sukker
3 ts vaniljesukker
300 g hvetemel
Pynt: Melisdryss (siktes)
Fremgangsmåte:
Smelt margarin i en kjele. Tilsett kakao og rør til den har løst seg opp. Avkjøl blandingen til den er lunken.
Pisk eggene og sukkeret sammen med en stålvisp (du trenger ikke å piske eggedosis). Rør inn sjokoladesmøret. Bland så inn vaniljesukker og til slutt hvetemel. Deigen skal bli ganske tykk i konsistens.
Kle en langpanne (ca 20x30 cm) med bakepapis og fordel deigen jevnt utover i langpannen. Stek kaken midt i ovnen ved 170 grader i ca 35 min. Avkjøl kaken helt i formen før bakepapiret fjernes og den deles opp i passelige biter. Ha på melisdryss før servering.
Forsøkt denne nå - og den smaker bare helt utrolig godt !!
SvarSlettTakk for oppskrift, herved lagret i favoritter !
Klem :)
Så gøy å høre Kathrine! :) Synes selv den var helt fortreffelig! :)
SvarSletthei jeg er 11 år å prøver å bake denne kaken den hvar lett å lage men litt problemer med bake papiret men går bra jeg er alene hjemme så håper dette går bra !♥
SvarSlettHei Maja! Du får bare dytte det nedi så godt det lar seg gjøre :-) Håper det har gått bra! Kose deg med kaken.
SvarSlettHei! Denne både ser og høres veldig god ut, så den skal testes i morgen! :D Lurte bare på om det går ann å lage den i en rund kakeform på ca. 24cm? Eller må jeg halvere kakerøren eller noe sånt? ;s
SvarSlettHei Viktoria! Beklager sent svar :-) Har vært på påskefjellet. Du kan lage denne i akkurat hvilken form du vil. Da får du også den tykkelsen du vil på kaken :-)
SvarSlett