Legendariske Sara Bernard (Villa Perlesukker)

 

Sara Bernard
  • Bunn: 500 g kransekakemasse (kan kjøpes i vanlig dagligvarebutikk)
  • Trøffelkrem: 150 g mørk sjokolade, 3 dl kremfløte.
  • Glasur: 150 g mørk sjokolade, ½ ts delfiafett
Sara Bernard Legg kransekakemasse på bakepapir i riktig form og størrelse. Små former kan brukes for å lage rundinger, hjerter, stjerner eller hva det måtte være.
Sara Bernard
Stekes på 200 g i 7 minutter
Sara Bernard
Sjokoladen legges i fløte, kokes, legges så i kjøleskap til neste dag.
Så piskes kremen.
Ha den i sprøytepose med stor, rund tipp, sprøyt så noen lekre topper på bunnene.
Sara Bernard
Dypp toppene i sjokolade og la dem stå til tørk. Se så flotte!
Sara Bernard
Tips: Kakene kan fryses. Så bevares de lengre og du kan lage flere. Det er derimot en risiko for at du og resten av din familie hele tiden besøker fryseboksen. Du er herved advart.
Villa Perlesukker
Kakebilder og oppskrift er lånt Villa Perlesukker, du finner denne og mange flere oppskrifter på villaperlesukker.blogspot.com












Kommentarer

  1. Hello, It was really great that you shared the information on this topic with us, rarely the people choose such a topic for article, the information you provide is good updated and so much useful to us the things you explain in details its interesting part of your article, I enjoyed your article, I am also writing the article on gaming software if you are interesting in gaming then you can definitely visit our website Eulator For PC

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar til meg!

Hilsen
Anne Kjersti