INGREDIENSER
- 250 g mykt smør
- 180 g hvitt sukker
- 180 g brunt sukker
- 2 stk egg
- 300 g hvetemel
- 1 ts hornsalt
- 1 ts vaniljesukker
- 200 g mørk sjokolade
- 120 g hasselnøtter
FREMGANGSMÅTE
ca 50 stk
Visp sammen smør og sukker, tilsett egg, mel, hjortetakk og vaniljesukker og rør godt om. Grovhakk sjokolade og hasselnøtter og tilsett i røren.
Sett deigen med hjelp av to teskjeer på bakepapirkledt stekebrett.
Stek i varm ovn 180 ºC i 10-12 min. La kakene stå på stekebrettet et par min før de legges på rist og avkjøles.
Oppbevar i kakebokser.
You can buy the ingredient at WWW.ONLINEFOODGROCERY.COM
SvarSlettThe largest Supermarket Online offering over 7000 Ethinic product