Ripssyltetøy

Ingredienser til ett glass:

  • 5 dl rips
  • 1/2 dl vann
  • 250 g sukker
  • (Jeg bruker å drysse litt syltepulver oppi for sikkerhets skyld)

Framgangsmåte:

Rens og vask bærene. Kok opp vann og sukker. Skru ned varmen, og ha i ripsbærene.

La det koke på svak varme rundt 25 minutter, til ripsene har blitt litt mørkere i fargen.

Hell rett på glass, ta på lokk, sett glasset opp ned til det er avkjølt.

Bon apetit!

Kommentarer

  1. Mmm rips er bare så nydelig!! Skal se om jeg kan få noen dl av venninna mi og få lagd syltetøy av. De begynner å blu dårlige, ser jeg!!

    SvarSlett
  2. Rips er kjempegodt! Dog mitt syltetøy ble en smule tynt denne gang, men godt likevel ;-) Nesten overmoden rips (ikke råtten da) er supert å bruke til syltetøy.

    SvarSlett
  3. Flott, da er det håp i bærene...hi hi

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar til meg!

Hilsen
Anne Kjersti