02 februar 2014

Glutenfri hjemmelaget deilig granola

5 dl glutenfrie store havregryn
1 dl knust bokhvete
1 dl linfrø
1 dl sesamfrø
2 dl solsikkefrø
1,5 dl gresskarfrø
2 dl grovhakkede nøtter (blanding av hassel, mandel, cashew, valnøtter, paranøtter)
4 ss honning
2 dl kokende vann (blandes med honningen)

Bland sammen alt i en stor bolle og hell på 3-4 dl kaldt vann. Hell blandingen ut på en stekeplate med bakepapir. Stek på 150 grader i 10 minutter av gangen, rør rundt/vend, til granolaen er crunchy (ca. 45-60 minutter). Når blandingen er avkjølt kan du blande inn tørket frukt/bær av ønsket slag før du heller den i lufttette glass. God fornøyelse!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar til meg!

Hilsen
Anne Kjersti