09 desember 2014

Kokosmakroner

INGREDIENSER
  • 4 stk eggehvite
  • 200 g sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 200 g kokosmasse

Slik gjør du:

1. Forvarm stekeovn til 180 °C. Gjør klar et stekebrett, eller to med bakepapir. 

2. Visp eggehviter lett sammen i en kasserolle. Bland inn sukker, vaniljesukker og kokosmasse.

3. Sett kasserollen på middels varme og rør hele tiden langs bunnen med en tresleiv. Når massen har konsistens som tykk risengrynsgrøt er den ferdig, ca. 10 minutter. 

4. Sett topper av kokosmassen med to skjeer på stekebrettet.  

5. Stek kakene midt i stekeovn i ca. 10 minutter, til de er gylne. Avkjøl på rist.

TIPS: Om du liker, kan du dyppe makronene i litt bitter sjokolade for å få en balansert og deilig smak.

Oppbevar kakene i en tett boks, gjerne med bakepapir mellom lagene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar til meg!

Hilsen
Anne Kjersti