25 september 2016

Sunne sjokoladeboller



80 g dadler uten stein
35 g valgfrie nøtter (jeg brukte valnøtter og mandler)
1 ss kakao 
En klype salt
Bittelitt vann
15 g valgfri tørrvare (kokosmel, havremel eller mandelmel)

Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til en jevn klumpefri masse. Rull til kuler. Jeg rullet også mine i kokosmasse. Du kan bruke hakkete nøtter eller smeltet sjokolade om du vil. Sett kulene kaldt. Enten i kjøleskap 2 timer eller i fryser 1 time. Oppbevares i frys eller kjøleskap. I kjøleskap kan de stå i flere dager uten problemer.

1 kommentar:

  1. Det håper jeg og at du tar for deg flere emner innen dette feltet.
    Veldig bra innlegg, bra skrevet.

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar til meg!

Hilsen
Anne Kjersti